Kεντρικό:
2310 263 030
Δημ. Γούναρη 41
Yποκατάστημα:
2310 211 13
Εγνατίας 125

Μέτρα ασφαλείας κατά τη διεξαγωγή των εξετάσεων Goethe στα Γερμανικά #highpass_german

Μέτρα ασφαλείας κατά τη διεξαγωγή των εξετάσεων Goethe στα Γερμανικά

Το Goethe-Institut Thessaloniki λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες που δίνονται από το ελληνικό Υπουργείο Παιδείας για τη διεξαγωγή εξετάσεων, τις αρμόδιες ελληνικές αρχές, καθώς και τις συστάσεις επισήμων ευρωπαϊκών φορέων, θα συνεχίσει να εφαρμόζει τα μέγιστα δυνατά μέτρα ασφαλείας κατά τη διεξαγωγή των εξετάσεων:

1. Κάθε εξεταστικό κέντρο θα δεχθεί πολύ μειωμένο αριθμό εξεταζόμενων.

2. Οι αίθουσες, τόσο των γραπτών όσο και των προφορικών εξετάσεων και οι χώροι προετοιμασίας, θα διαμορφωθούν κατά τέτοιον τρόπο ώστε να μεγιστοποιείται η απόσταση μεταξύ των εξεταζόμενων στο πλαίσιο του εφικτού, δηλαδή θα τηρηθεί αυστηρά η προβλεπόμενη απόσταση τουλάχιστον 1,50 μέτρου ανά εξεταζόμενο.

3. Όλοι ανεξαιρέτως οι χώροι θα απολυμαίνονται τακτικά. Σε διάφορα προκαθορισμένα σημεία θα υπάρχουν αντισηπτικά για όλους.

4. Θα ληφθεί μέριμνα ώστε, τόσο κατά την προσέλευση και αποχώρηση των εξεταζόμενων, όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στους στο εξεταστικό κέντρο, να τηρούνται αυστηρά οι απαιτούμενες αποστάσεις και να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

5. Όλοι ανεξαιρέτως οι εμπλεκόμενοι στις εξετάσεις του Goethe- Institut (υπεύθυνοι εξετάσεων, επιτηρητές, εξεταστές και λοιποί συνεργάτες) θα έχουν αρνητικό διαγνωστικό τεστ COVID-19
και θα φορούν μάσκα.

6. Η είσοδος στο εξεταστικό κέντρο θα επιτρέπεται μόνο με επίδειξη βεβαίωσης/δήλωσης αυτοδιαγνωστικού αρνητικού ελέγχου (selftest) έως και 24 ώρες πριν την εξέταση ή άλλου τύπου διαγνωστικού ελέγχου (rapid test PCR ή test) έως και 72 ώρες πριν την εξέταση, η οποία υπογράφεται από τον εξεταζόμενο ή τον γονέα/κηδεμόνα εάν πρόκειται για ανήλικο. Η δαπάνη για το τεστ βαρύνει τον/την εξεταζόμενο/-η.

7. Οι εξεταζόμενοι οφείλουν να προσέρχονται στο εξεταστικό κέντρο υποχρεωτικά με μάσκα, την οποία θα φορούν καθ’ όλη τη διάρκεια τόσο της γραπτής όσο και της προφορικής εξέτασης.
Η χρήση μάσκας FFP2 KN95 είναι υποχρεωτική.

8. Κατά τη διάρκεια των γραπτών εξετάσεων προβλέπονται διαλείμματα ώστε να απολυμαίνονται και να αερίζονται με φυσικό τρόπο οι αίθουσες. Κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων θα τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας και όλοι οι παρευρισκόμενοι, εξεταζόμενοι και συνεργάτες, θα φορούν υποχρεωτικά μάσκα. Το Ινστιτούτο διαθέτει σύστημα εξαερισμού με φίλτρα νοσοκομειακού τύπου και κάθετη ροή αέρα.

9. Στην είσοδο του εξεταστικού κέντρου παρακαλούμε να προσέρχονται μόνο οι εξεταζόμενοι. Οι συνοδοί τους (γονείς, καθηγητές κλπ.) παρακαλούνται να μην συνωστίζονται μπροστά από την είσοδο του εξεταστικού κέντρου.

10. Παρακαλούνται θερμά οι εξεταζόμενοι να τηρούν όλα τα
προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

#highpass_german #highpass_exams2021 #highpass_success #highpass_dreamteam #highpass_power #highpass_languageschool

Kεντρικό
2310 26 30 30
Δημ. Γούναρη 41
Yποκατάστημα A
2310 21 11 13
Εγνατίας 125
Yποκατάστημα B
2310 24 24 01
Σωκράτους 2