ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Αγαπημένα μου highpassioπουλα ο καιρός περνάει γρήγορα, δύο μήνες μας έμειναν περίπου για τις εξετάσεις όλων των γλωσσών. (Μαζί με το Πάσχα που πρέπει όλοι να το εκμεταλλευτούμε για επαναλήψεις)
Περάσαμε όλοι δύσκολα το 6μηνο που έφυγε αλλά δεν το βάζουμε κάτω! Αναλογιστείτε πόσα καταφέραμε μαζί. Από πού ξεκινήσατε μέσα Οκτώβρη (ο καθένας το δικό του ταξίδι στη γνώση) και πού έχετε φτάσει.
Δεδομένων των συνθηκών δε μπορούμε να σας έχουμε κοντά μας, στις αίθουσές μας, να σας κοιτάξουμε στα μάτια και να σας χτυπήσουμε την πλάτη λέγοντάς σας “Λίγο ακόμη έμεινε, συνεχίστε την προσπάθεια, μαζί θα τα καταφέρουμε”. Μπορούμε να νιώσουμε ακόμη και από μακριά το άγχος και την κούρασή σας. Αλλά και εμείς έχουμε κουραστεί, είναι η πρώτη χρονιά που σας είχαμε μόνο 2,5 εβδομάδες δια ζώσης και μετά συνεχίσαμε τα μαθήματα online. Προσπαθούμε και καταφέρνουμε όσο είναι ανθρωπίνως δυνατό, να γίνεται το μάθημα όπως θα γινόταν αν σας είχαμε στην τάξη.
Όλοι μας, σπουδαστές και καθηγητές οφείλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε όταν θέσουμε ένα στόχο. Ότι κάθε δυσκολία μπορούμε να την ξεπεράσουμε και να γκρεμίσουμε το τοίχος της αμφιβολίας και του άγχους. Έχουμε ο ένας τον άλλο και αυτό είναι αρκετό για να προχωρήσουμε και να “βάλουμε τρίποντο” στην επιτυχία ! 🙂
Μην το βάζετε κάτω, συνεχίστε την προσπάθειά σας, είμαστε δίπλα σας. ❤
#highpass_spirit #highpass_dreamteam #highpass_success