ισπανικά

βαθμίδες - πιστοποιήσεις

 • Τμήματα ενηλίκων (πρωινά – μεσημεριανά – βραδινά)
 • Α1Α2 σε ένα 4μηνο
 • Α1Α2Β1 σε ένα 8μηνο (DELE / κπγ)
 • Β1Β2 σε ένα 8μηνο (DELE / κπγ)
 • B2 σε ένα 8μηνο (DELE / κπγ)
 • C1 σε ένα 8μηνο (DELE / κπγ)
 • C2 σε ένα 8μηνο (DELE / κπγ)
dele

Πιστοποιεί την γλωσσική ικανότητα που απαιτείται προκειμένου να ανταπεξέλθει κάποιος ικανοποιητικά σε καταστάσεις που απαιτούν στοιχειώδες επίπεδο γνώσης.

dele

Πιστοποιεί την γλωσσική ικανότητα που απαιτείται προκειμένου κάποιος να ανταπεξέλθει ικανοποιητικά σε καταστάσεις της καθημερινής ζωής, που δεν απαιτούν μια εξειδικευμένη χρήση της γλώσσας.

dele

Το δίπλωμα αυτό πιστοποιεί την γλωσσική ικανότητα που απαιτείται προκειμένου να μπορεί να εκφράζεται αυθόρμητα και με ευχέρεια χωρίς προφανή προσπάθεια εξεύρεσης της κατάλληλης έκφρασης.

dele

Το δίπλωμα αυτό πιστοποιεί την γλωσσική ικανότητα που απαιτείται προκειμένου κάποιος να ανταποκρίνεται σε καταστάσεις που απαιτούν προχωρημένη χρήση της γλώσσας και γνώσεις της ισπανικής κουλτούρας.

Το «ΚΠγ Ισπανικά» (Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας Ισπανικών)  χορηγείται από το Υπουργείο Παιδείας ύστερα από την επιτυχή γραπτή και προφορική εξέταση του ενδιαφερόμενου υποψηφίου στα Ισπανικά. Το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας Ισπανικών πιστοποιεί τη γνώση της ισπανικής γλώσσας σε έξι επίπεδα, όπως έχουν προσδιορισθεί με βάση το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο.

ΚΠγ Επίπεδο γνώσης
ΚΠγ-Ισπανικά Α1 Επίπεδο επιβίωσης
ΚΠγ-Ισπανικά Α2 Ανεξάρτητος χρήστης
ΚΠγ-Ισπανικά Β1 Μέτρια γνώση
ΚΠγ-Ισπανικά Β2 Καλή γνώση
ΚΠγ-Ισπανικά Γ1 Πολύ καλή γνώση
ΚΠγ-Ισπανικά Γ2 Άριστη γνώση

είμαστε

high
 • Έναρξη νέων τμημάτων ενηλίκων δύο φορές το χρόνο, Οκτώβριο και Φεβρουάριο
 • Μέγιστος αριθμός ατόμων στην τάξη τα 8 άτομα
 • Τρία γραπτά Mock (εξετάσεις προσομοίωσης)
 • Extra προφορικά Mock πέραν των ωρών διδασκαλίας
 • Υποχρεωτικά ανά εβδομάδα 1 ώρα extra remedial lesson σε όλες τις πτυχιακές τάξεις
 • Αναπλήρωση χαμένου μαθήματος (από υπαιτιότητα του σπουδαστή) σε κάποιο άλλο από τα τμήματά μας μέσα στην εβδομάδα
 • Καθηγητές με πολυετή εμπειρία και αγάπη για τη διδασκαλία
 • Extra remedial μαθήματα πέραν των ωρών διδασκαλίας το τελευταίο 2μηνο πριν τις εξετάσεις

είμαστε

pass

Η επιτυχία μας οφείλεται:

 • Στην ανθρωπιά και στην ειλικρίνειά μας
  Κατανοούμε τις ανάγκες και τα άγχη των φοιτητών μας και είμαστε κοντά τους όχι μόνο καθόλη την διάρκεια των μαθημάτων τους αλλά και στη μετέπειτα ζωή τους. Οι σχέσεις που είναι φτιαγμένες με βάσεις την ειλικρίνεια και την αγάπη είναι και οι σχέσεις που κρατούν μια ζωή. Δε θέλουμε να είμαστε το κέντρο ξένων γλωσσών που απλά διδαχθήκατε μια γλώσσα και πήρατε πτυχίο. Θέλουμε να μας έχετε πάντα στην καρδιά σας, να μας σκέφτεστε και να χαμογελάτε..
 • Στην ομάδα των καθηγητών
  Οι καθηγητές στα High pass κατέχουν πολυετή εμπειρία και μεταδοτικότητα. Ξεχωρίζουν για το πάθος τους στη διδασκαλία και είναι κοντά σε κάθε μαθητή και τις ανάγκες του. Αντιμετωπίζουν την εκπαίδευση σαν λειτούργημα, ενώ παράλληλα έχουν πλήθος διακρίσεων και επαγγελματικών επιτυχιών στο ενεργητικό τους.
 • Δωρεάν το πρώτο μάθημα
  Ελάτε να μας γνωρίσετε και να κάνετε το πρώτο μάθημα εντελώς δωρεάν. Χωρίς καμία δέσμευση, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μάθημα σε όποια γλώσσα επιθυμείτε να ξεκινήσετε και μετά να πάρετε την απόφασή σας για το αν θα ενταχθείτε στα τμήματά μας.
 • Στην ευελιξία του προγράμματος
  Μας δίνετε το πρόγραμμα της σχολής σας με τις ώρες που παρακολουθείτε μαθήματα και μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα είστε σε τμήμα που σας βολεύει.
 • Στη χρήση διαδραστικών μέσων
  Σε όλες τις αίθουσες του high pass (σε κεντρικό και υποκατάστημα) χρησιμοποιούμε διαδραστικούς πίνακες με σύνδεση στο Ίντερνετ. Οι καθηγητές σχεδιάζουν το μάθημά τους με βάση το διαδραστικό πίνακα παρέχοντας οπτικοακουστικό υλικό. Την ώρα των μαθημάτων, οι σπουδαστές διαβάζουν άρθρα μέσω Ίντερνετ, άρθρα εφημερίδων, παρακολουθούν video σχετικά με τη θεματολογία που έχουν να διδαχθούν και σε περίπτωση απουσίας μπορούν να πάρουν το μάθημα που έχασαν σε ηλεκτρονική μορφή μέσω μειλ. Με αυτόν τον τρόπο προσελκύουμε την προσοχή και κερδίζουμε το ενδιαφέρον των σπουδαστών.
 • Εxtra Υλικό
  Πολλές ώρες εξάσκησης με extra υλικό σε ηλεκτρονική μορφή, διαμορφωμένο από τους καθηγητές μας και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των εξετάσεων κάθε επιπέδου.

η γνώμη των σπουδαστών μας

Από που να αρχίσω και που να τελειώσω για το high pass. Με το που μπαίνεις από την πόρτα και βλέπεις όλα αυτά τα χαμόγελα μαζεμένα ξέρεις ότι ήρθες στο σωστό μέρος. Γνώρισα τους καθηγητές του high pass αρχικά μέσω των αγγλικών που επέλεξα να κάνω. Η κυρία Νατάσα είναι το κάτι άλλο. Σου μαθαίνει ακριβώς αυτά για τα οποία πήγες. Δεν κουράζεσαι, κάνεις μεθοδικό διάβασμα και έξτρα ώρες όποτε τις χρειαστείς, βέβαια το συν είναι ότι είναι δίπλα στον κάθε μαθητή ξεχωριστά και ξέρει τις αδυναμίες του καθενός και σαν μαθητή αλλά και σαν άνθρωπο. Όλο αυτό το κλίμα με ώθησε στο να ξεκινήσω και ισπανικά. Η Ντολόρες και η Φλορ είναι κ αυτές ότι πρέπει. Με αρκετή υπομονή θα πω γιατί δεν διαβάζαμε και πολύ κατάφεραν μέσα σε ένα χρόνο να μας μάθουν ισπανικά σε επίπεδο Β2 και να αγαπήσουμε την γλώσσα. Τέλος θα ήθελα να αναφέρω ότι κομμάτι όλου αυτού είναι και η Έλενα επίσης που με τις τρελές ιδέες τις διοργανώνει και ετοιμάζει τα πάντα. Είμαστε high θα είμαστε και pass!!!

- αγγλικά, ισπανικά -

χουσμεκερίδου

ελευθερία

Έχω διδαχθεί μέσα σε ένα χρόνο στο high pass Ισπανικα μέχρι το Β1 επίπεδο και Ιταλικά, επίπεδο Β2. Oι καθηγήτριες των Ισπανικών ήταν υπέροχες και οι δύο πολύ συμπαθητικές και το γεγονός ότι ήταν ισπανοφωνες βοήθησε πολύ. Δεν συνέχισα την Ισπανική γλώσσα 2η χρονιά, λόγω χρονου και γιατί συνεχισα τα ιταλικά μου σε λίγο πιο προχωρημένο επίπεδο, C1, στο high pass προφανώς. Την πρώτη χρονιά πήρα από πτυχία και το Β2 στα ιταλικά και ταυτότοχρονα Ισπανικά μέχρι Β1. Συνέχισα τα Ιταλικά στο high pass τον δεύτερο χρόνο, η καθηγήτρια των ιταλικών μου είναι απλά τέλεια. Τον πρώτο χρόνο πήγαινα σε άλλο φροντιστήριο. Η διαφορά ήταν αισθητή. Το κλίμα στο φροντιστήριο γενικά είναι πολύ καλό και οι κοπέλες στη γραμματεία πολύ γλυκιες και συμπαθητικές πρόθυμες να σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείς.

- ιταλικά, ισπανικά -

σταυρογιάννη

νάγια

Προσωπικά από τα ισπανικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη κυρίως λόγω των καθηγητριών. Γνώση, μεταδοτικότητα και όρεξη για δουλειά. Το γεγονός που τα ισπανικά ήταν η μητρική τους μου άρεσε πολύ και το ότι τα χρησιμοποιούσαν ως γλώσσα επικοινωνίας στη τάξη βοήθησε πολύ στο να μάθουμε πιο άμεσα τη γλώσσα. Έχω να θυμάμαι τα καλύτερα και θα το ξαναεπιλέξω στο μέλλον για κάποια άλλη γλώσσα.

- ισπανικά -

συκοβάρη

θαλασσινή

Νιώθω παρά πολύ τυχερή και χαρούμενη που επέλεξα το highpass για φροντιστήριο μου. Αρχικά ήθελα να μάθω την ισπανική γλώσσα κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Εκεί όμως γνώρισα τις δυο καθηγήτριες μου, Dolores και Flor που με έκαναν να ερωτευτώ την γλώσσα και επομενως να αποδώσω καλύτερα. Εκτός από καταπληκτικές στη δουλειά τους, είναι δυο καταπληκτικοί άνθρωποι που με έκαναν να πιστεύω στον εαυτό μου και να μαθαίνω περνώντας όμορφα. Χάρη στο φροντιστήριο έκανα επίσης μια υπέροχη παρεα, αυτή με τους συμμαθητές μου, που διαρκεί έως σήμερα. Η γραμματεία και η διεύθυνση τέλος, ήταν πάντα ζεστή και πολύ βοηθητική απέναντι μας, με προσωπικές σχέσεις και συνεχές ενδιαφέρον. Το όλο κλίμα με έκανε να νιώθω χαρά κάθε φορά που πήγαινα στο φροντιστήριο και ανυπομονησία για το επόμενο μάθημα! Σκοπεύω να συνεχίσω τα ισπανικά μέχρι το ανώτερο επίπεδο και να κάνω περήφανες τις καθηγήτριες μου! Ευχαριστώ για όλα Highpass

- ισπανικά -

καϊμάκη

σοφία

Γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το πρόγραμμα σπουδών των Ισπανικών. Σε δύο χρόνια κατάφερα να πάρω τη γνώση που χρειαζόταν για το επίπεδό μου (Β2) αγαπώντας ταυτόχρονα τη γλώσσα. Τόσο η Ντολόρες όσο και η Φλορ είναι δύο αξιαγάπητες καθηγήτριες με μεράκι και οργανωτικότητα. Το καλό είναι ότι συμπληρώνουν η μία την άλλη σαν χαρακτήρες και αντικείμενα με αποτέλεσμα να έχουμε μια πιο συνολική διδακτική εμπειρία. Τι φροντιστήριο, τέλος, ήταν επίσης πολύ καλό. Οι εγκαταστάσεις, το προσωπικό και οι τιμές όπως έπρεπε να είναι σε μία ανάλογη επιχείρηση. Με λίγα λόγια: αγαπώ Highpass και το συστήνω παντού!!

- ισπανικά -

κοτσώνης

κωστής

Τα λόγια είναι περιττά! Το high pass για μένα είναι μια πολύ ωραία οικογένεια, που σου μαθαίνει γλώσσες και σου φτιάχνει τη διάθεση! Πριν 5 χρόνια βρέθηκα στο high pass για αγγλικά C2 με την κυρία Νατάσα Καρακάση και όλα πήγαν τέλεια! Στη συνέχεια με ένα μικρό διάλειμμα συνέχισα με ισπανικά με την κυρία Dolores Serrano και συνεχίζω μέχρι σήμερα για C1 αφού λάτρεψα τη γλώσσα!! Επίσης από τα πιο σημαντικά κομμάτια για μένα ήταν η ευελιξία των ωρών διδασκαλίας και η επιμονή στο προφορικό κομμάτι κατά την εκμάθηση της γλώσσας από τους καθηγητές!

- αγγλικά, ισπανικά -

βερρή

μαρία

Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που μισούσα τις ξένες γλώσσες. Μέσα από το high pass και τους ανθρώπους που το στελεχώνουν έμαθα να διαβάζω (κάτι που σιχαίνομαι) γιατί ΗΘΕΛΑ να γίνομαι καλύτερη, έκανα ένα τεράστιο άλμα μέσα σε λιγότερο από 10 μήνες, έμαθα ότι μέσα από την θέληση των καθηγητών μου (Νατάσα και Κάθυ) για την επιτυχία, πέτυχα κάτι που δεν περίμενα, το επίπεδό μου αρχές Σεπτεμβρίου ήταν χαμηλότερο και από Lower και μέχρι τον Ιούνιο έγινε Proficiency!!!! Τι πήρα από το High Pass? Ότι μέσα από σκληρή και συστηματική δουλειά μπορείς να πετύχεις τα πάντα αρκεί να μην εγκαταλείψεις! Έμαθα ότι το να μάθεις μια ξένη γλώσσα δεν είναι τόσο χάλια όσο νόμιζα άλλα οι σωστοί εκπαιδευτικοί και η αγάπη για τη δουλειά τους μπορεί να σε κάνει να την αγαπήσεις! Για τους καθηγητές μου έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Εκτός από άψογοι εκπαιδευτικοί είναι και υπέροχοι άνθρωποι. Η ευχάριστη Φλορ, η υπομονετική Ντολόρες, η επίμονη και τελειομανής Νατάσα και η αυστηρή και παράλληλα υπομονετική Κάθυ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ κάτι που είπε η Κάθυ: Your soul is mine. Τελικά αν τους την δώσετε για μερικούς μήνες θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία!!!!! Αν έμενα Ελλάδα θα ερχόμουν ξανά σίγουρα!

- αγγλικά, ισπανικά -

χρυσογονίδου

χαρά

Η σχέση μου με το HighPass ξεκίνησε με πολύ ιδιαίτερο τρόπο: τη στιγμή που είπα ότι θέλω να μάθω ισπανικά, έπεσε στα χέρια μου το φυλλάδιο σας! Δεν έχασα χρόνο, ήρθα αμέσως στο φροντιστήριο για την εγγραφή. Στην αρχή, είχα αρκετές επιφυλάξεις, γιατί μέχρι τότε είχα προτιμήσει τα ιδιαίτερα μαθήματα. Φοβόμουν μήπως είναι μεγάλος ο αριθμός των ατόμων στο τμήμα, μήπως δεν γίνεται καλή δουλειά… Όλες μου οι επιφυλάξεις χάθηκαν μόλις γνώρισα την καταπληκτική Dolores,την καθηγήτρια των ισπανικών. Πρόκειται για μια εξαιρετική καθηγήτρια, πάντα πρόθυμη να βοηθήσει τους μαθητές της και να τους μεταδώσει τις γνώσεις της! Έχει απίστευτο πάθος για τη δουλειά της και κάνει το μάθημα πάρα πολύ ευχάριστο! Μάλιστα, η ίδια φρόντιζε ώστε το μάθημα να προχωρά χωρίς να μένει κανένας μαθητής με απορίες. Δεν είναι τυχαίο που τα περισσότερα παιδιά (αν όχι όλα) πήραν το Β1 μέσα σε μία χρονιά! Τη δεύτερη χρονιά ανέλαβε τα μαθήματα μαζί με την Dolores και η εξαιρετική Flor! Είχαμε την τύχη να μαθαίνουμε από δύο δασκάλες και να εξοικειωνόμαστε με δύο προφορές (ισπανική και μεξικάνικη). Η δουλειά που κάνετε στο HighPass είναι εξαιρετική. Είστε άψογοι επαγγελματίες, κατανοείτε τις σύγχρονες ανάγκες των μαθητών αλλά και καταφέρνετε να παράγετε το καλύτερο αποτέλεσμα σε πολύ προσιτές τιμές. Συνεχίστε έτσι! Νιώθω πολύ χαρούμενη που σας γνώρισα και σίγουρα όταν συνεχίσω τα ισπανικά (και ποιος ξέρει ποια άλλη γλώσσα…) θα εμπιστευθώ μόνο εσάς.!!

- ισπανικά -

μανιάτη

ελένη