ιταλικά

βαθμίδες - πιστοποιήσεις

 • Τμήματα ενηλίκων (πρωινά – μεσημεριανά – βραδινά)
 • Α1Α2  σε ένα 4μηνο
 • Α1Α2Β1 σε ένα 8μηνο (DIPLOMA / PLIDA / κπγ / CELI)
 • Β1Β2 σε ένα 8μηνο (DIPLOMA / PLIDA / κπγ / CELI)
 • B2 σε ένα 8μηνο (DIPLOMA / PLIDA / κπγ / CELI)
 • C1 (DIPLOMA / PLIDA / κπγ / CELI)
 • C2 (DIPLOMA / PLIDA / κπγ / CELI)

Πιστοποιεί την γλωσσική ικανότητα που απαιτείται προκειμένου να ανταπεξέλθει κάποιος ικανοποιητικά σε καταστάσεις που απαιτούν στοιχειώδες επίπεδο γνώσης.

Πιστοποιεί την γλωσσική ικανότητα που απαιτείται προκειμένου κάποιος να ανταπεξέλθει ικανοποιητικά σε καταστάσεις της καθημερινής ζωής, που δεν απαιτούν μια εξειδικευμένη χρήση της γλώσσας.

Το δίπλωμα αυτό πιστοποιεί την γλωσσική ικανότητα που απαιτείται προκειμένου να μπορεί να εκφράζεται αυθόρμητα και με ευχέρεια χωρίς προφανή προσπάθεια εξεύρεσης της κατάλληλης έκφρασης.

Το δίπλωμα αυτό πιστοποιεί την γλωσσική ικανότητα που απαιτείται προκειμένου κάποιος να ανταποκρίνεται σε καταστάσεις που απαιτούν προχωρημένη χρήση της γλώσσας και γνώσεις της ιταλικής κουλτούρας.

είμαστε

high
 • Έναρξη νέων τμημάτων ενηλίκων δύο φορές το χρόνο, Οκτώβριο και Φεβρουάριο
 • Μέγιστος αριθμός ατόμων στην τάξη τα 8 άτομα
 • Τρία γραπτά Mock (εξετάσεις προσομοίωσης)
 • Extra προφορικά Mock πέραν των ωρών διδασκαλίας
 • Αναπλήρωση χαμένου μαθήματος (από υπαιτιότητα του σπουδαστή) σε κάποιο άλλο από τα τμήματά μας μέσα στην εβδομάδα
 • Καθηγητές με πολυετή εμπειρία και αγάπη για τη διδασκαλία
 • Extra remedial μαθήματα πέραν των ωρών διδασκαλίας το τελευταίο 2μηνο πριν τις εξετάσεις

είμαστε

pass

Η επιτυχία μας οφείλεται:

 • Στην ανθρωπιά και στην ειλικρίνειά μας
  Κατανοούμε τις ανάγκες και τα άγχη των φοιτητών μας και είμαστε κοντά τους όχι μόνο καθόλη την διάρκεια των μαθημάτων τους αλλά και στη μετέπειτα ζωή τους. Οι σχέσεις που είναι φτιαγμένες με βάσεις την ειλικρίνεια και την αγάπη είναι και οι σχέσεις που κρατούν μια ζωή. Δε θέλουμε να είμαστε το κέντρο ξένων γλωσσών που απλά διδαχθήκατε μια γλώσσα και πήρατε πτυχίο. Θέλουμε να μας έχετε πάντα στην καρδιά σας, να μας σκέφτεστε και να χαμογελάτε..
 • Στην ομάδα των καθηγητών
  Οι καθηγητές στα High pass κατέχουν πολυετή εμπειρία και μεταδοτικότητα. Ξεχωρίζουν για το πάθος τους στη διδασκαλία και είναι κοντά σε κάθε μαθητή και τις ανάγκες του. Αντιμετωπίζουν την εκπαίδευση σαν λειτούργημα, ενώ παράλληλα έχουν πλήθος διακρίσεων και επαγγελματικών επιτυχιών στο ενεργητικό τους.
 • Δωρεάν το πρώτο μάθημα
  Ελάτε να μας γνωρίσετε και να κάνετε το πρώτο μάθημα εντελώς δωρεάν. Χωρίς καμία δέσμευση, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μάθημα σε όποια γλώσσα επιθυμείτε να ξεκινήσετε και μετά να πάρετε την απόφασή σας για το αν θα ενταχθείτε στα τμήματά μας.
 • Στην ευελιξία του προγράμματος
  Μας δίνετε το πρόγραμμα της σχολής σας με τις ώρες που παρακολουθείτε μαθήματα και μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα είστε σε τμήμα που σας βολεύει.
 • Στη χρήση διαδραστικών μέσων
  Σε όλες τις αίθουσες του high pass (σε κεντρικό και υποκατάστημα) χρησιμοποιούμε διαδραστικούς πίνακες με σύνδεση στο Ίντερνετ. Οι καθηγητές σχεδιάζουν το μάθημά τους με βάση το διαδραστικό πίνακα παρέχοντας οπτικοακουστικό υλικό. Την ώρα των μαθημάτων, οι σπουδαστές διαβάζουν άρθρα μέσω Ίντερνετ, άρθρα εφημερίδων, παρακολουθούν video σχετικά με τη θεματολογία που έχουν να διδαχθούν και σε περίπτωση απουσίας μπορούν να πάρουν το μάθημα που έχασαν σε ηλεκτρονική μορφή μέσω μειλ. Με αυτόν τον τρόπο προσελκύουμε την προσοχή και κερδίζουμε το ενδιαφέρον των σπουδαστών.
 • Εxtra Υλικό
  Πολλές ώρες εξάσκησης με extra υλικό σε ηλεκτρονική μορφή, διαμορφωμένο από τους καθηγητές μας και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των εξετάσεων κάθε επιπέδου.

η γνώμη των σπουδαστών μας

Αν νομίζεις ότι είναι εύκολο να πεις λίγα λόγια για τα δύο πιο ωραία χρόνια της φοιτητικής μου ζωής, κάνεις λάθος… ΄Ένα βιβλίο θα ήταν η καλύτερη λύση Ξεκίνησα τα ιταλικά γιατί μου άρεσε σαν γλώσσα. Τελικά η Κλαυδία, με τον τρόπο της, με έκανε να τα αγαπήσω, να αφιερώσω χρόνο σε αυτά και να μη μετανιώνω με τίποτα γι’αυτή την επιλογή. Δεν τα αντιμετώπισα ως κάτι που έπρεπε να μάθω, αλλά περισσότερο σαν χὸμπι, γι’αυτό ποτέ δεν δυσανασχέτησα όταν πλησίαζε η ώρα του μαθήματος. Η Κλαυδία έκανε το μάθημα τόσο κατανοητό και ευχάριστο και πάντα ήταν πρόθυμη να εξηγήσει περαιτέρω κάτι που δεν καταλαβαίναμε. Αξίζει επίσης να σημειωθεί η υπομονή της και η ψυχολογική υποστήριξη που μου παρείχε, κυρίως όταν γκρίνιαζα (τις περισσότερες φορές) ή αγχωνόμουν. Τα δύο χρόνια στο High Pass, πέρα από την γνώση που μου παρείχαν, μου έδωσαν κάποιες από τις καλύτερες αναμνήσεις και απέκτησα κάποιες από τις καλύτερες φιλίες που θα μπορούσα να έχω.

- ιταλικά -

μανωλάκου

σταυρούλα

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και με εσάς αλλά και με την Κλαυδία! Εσείς είσαστε πάντα κοντά μας ό,τι κι αν χρειαστούμε, οι τιμές σας είναι πολύ προσιτές και η Κλαυδία έχει μεταδοτικότητα και πάντα προσπαθεί να μας παροτρύνει να κάνουμε αλλά και να μαθαίνουμε περισσότερα. Η κυρία Χριστίνα παρόλο που τώρα τη γνωρίσαμε, μου φαίνεται πολύ καλή και πλήρως καταρτισμένη!

- ιταλικά -

κελαράκη

μάγδα

Έχω διδαχθεί μέσα σε ένα χρόνο στο high pass Ισπανικα μέχρι το Β1 επίπεδο και Ιταλικά, επίπεδο Β2. Oι καθηγήτριες των Ισπανικών ήταν υπέροχες και οι δύο πολύ συμπαθητικές και το γεγονός ότι ήταν ισπανοφωνες βοήθησε πολύ. Δεν συνέχισα την Ισπανική γλώσσα 2η χρονιά, λόγω χρονου και γιατί συνεχισα τα ιταλικά μου σε λίγο πιο προχωρημένο επίπεδο, C1, στο high pass προφανώς. Την πρώτη χρονιά πήρα από πτυχία και το Β2 στα ιταλικά και ταυτότοχρονα Ισπανικά μέχρι Β1. Συνέχισα τα Ιταλικά στο high pass τον δεύτερο χρόνο, η καθηγήτρια των ιταλικών μου είναι απλά τέλεια. Τον πρώτο χρόνο πήγαινα σε άλλο φροντιστήριο. Η διαφορά ήταν αισθητή. Το κλίμα στο φροντιστήριο γενικά είναι πολύ καλό και οι κοπέλες στη γραμματεία πολύ γλυκιες και συμπαθητικές πρόθυμες να σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείς.

- ιταλικά, ισπανικά -

σταυρογιάννη

νάγια

Η εμπειρία μας φυσικά και είναι θετική!! Η Λάνα είναι μεταδοτική, έχει γνώση του αντικειμένου και διαθέτει ένα σπουδαίο προτέρημα για δάσκαλο έχει υπομονή!! Για την αγαπημένη Νατάσα τι να πώ! Πέραν της μεταδότικότητας της και των γνώσεων της φυσικά αυτό που κυρίως την χαρακτηρίζει και μου αρέσει τρελά είναι το πάθος που έχει για την δουλειά της και δεν θέλω και δεν πιστεύω οτι θα αλλάξει αυτό!!! Έχω βέβαια να πω και για τα Ιταλικά! Πολύ συμπαθητική,πολύ καλή στην δουλειά της η Κλαυδία, επίσης με γνώση του αντικειμένου και πρόθυμη. Εν ολίγοις..........
Αγαπώ HIGH PASS!!!

- αγγλικά, ιταλικά -

κισσανδράκη

μαρία

Άψογη συνεργασία, άνετες αίθουσες διδασκαλίας και με όλα τα απαραίτητα μέσα (οπτικοακουστικό υλικό, βιβλία, πίνακες κ.α.) για την διευκόλυνση της εκμάθησης μιας γλώσσας! Η Κλαυδία με βοήθησε πάρα πολύ να κατανοήσω την ιταλική γλώσσα, την κουλτούρα και γενικά το μάθημα ήταν πολύ ευχάριστο! Ευχαριστώώώ

- ιταλικά -

κιαχαγιά

βασιλική