Kεντρικό:
2310 263 030
Δημ. Γούναρη 41
Yποκατάστημα:
2310 211 13
Εγνατίας 125

Γαλλικά

Βαθμίδες και Πιστοποιήσεις

Τμήματα ενηλίκων

πρωινά - μεσημεριανά - βραδινά

A1A2

σε ένα 4μηνο

Α1Α2Β1Β2

σε ένα 8μηνο (ΚΠγ)

B1B2

σε 11 μηνες (DELF / ΚΠγ)

B2

σε ένα 8μηνο (DELF / ΚΠγ)

C1

σε ένα 8μηνο (DΑLF / ΚΠγ)

C2

σε ένα 8μηνο (DΑLF / ΚΠγ)

Πιστοποιεί το επίπεδο ικανοτήτων στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας: ικανότητα κατανόησης και συμμετοχής σε συζητήσεις θεμάτων επικαιρότητας, γνώση λεξιλογίου περίπου 2000 λέξεων και βασικών γραμματικών γνώσεων, ικανότητα προφορικής και γραπτής παρουσίασης πληροφοριών και κειμένων.

Πιστοποιεί την καλή γνώση της καθομιλουμένης γαλλικής γλώσσας και καθιστά δυνατή την ορθή γραπτή και προφορική έκφραση σε πληθώρα θεμάτων.

Πιστοποιεί το προχωρημένο επίπεδο γνώσεων της γαλλικής γλώσσας και απαλλάσσει τους ξένους σπουδαστές, που επιθυμούν να σπουδάσουν στα περισσότερα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Γαλλίας ή σε άλλες γαλλόφωνες χώρες, από οποιανδήποτε συμπληρωματική εξέταση εισαγωγής που πιστοποιεί την επαρκή γνώση της γαλλικής γλώσσας.

Πιστοποιεί το υψηλό επίπεδο γνώσης της γαλλικής γλώσσας χωρίς όμως να έχει τη φιλοδοξία να συγκριθεί με το επίπεδο του Γάλλου ομιλητή.

Το «ΚΠγ Γαλλικά» (Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας Γαλλικών)  χορηγείται από το Υπουργείο Παιδείας ύστερα από την επιτυχή γραπτή και προφορική εξέταση του ενδιαφερόμενου υποψηφίου στα Γαλλικά. Το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας Γαλλικών πιστοποιεί τη γνώση της γαλλικής γλώσσας σε έξι επίπεδα, όπως έχουν προσδιορισθεί με βάση το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο.

ΚΠγ Επίπεδο γνώσης
ΚΠγ-Γαλλικα Α1 Επίπεδο επιβίωσης
ΚΠγ-Γαλλικα Α2 Ανεξάρτητος χρήστης
ΚΠγ-Γαλλικα Β1 Μέτρια γνώση
ΚΠγ-Γαλλικα Β2 Καλή γνώση
ΚΠγ-Γαλλικα Γ1 Πολύ καλή γνώση
ΚΠγ-Γαλλικα Γ2 Άριστη γνώση

Είμαστε

  • Έναρξη νέων τμημάτων ενηλίκων δύο φορές το χρόνο, Οκτώβριο και Φεβρουάριο
  • Μέγιστος αριθμός ατόμων στην τάξη τα 8 άτομα
  • Τρία γραπτά Mock (εξετάσεις προσομοίωσης)
  • Extra προφορικά Mock πέραν των ωρών διδασκαλίας
  • Αναπλήρωση χαμένου μαθήματος (από υπαιτιότητα του σπουδαστή) σε κάποιο άλλο από τα τμήματά μας μέσα στην εβδομάδα
  • Καθηγητές με πολυετή εμπειρία και αγάπη για τη διδασκαλία
  • Extra remedial μαθήματα πέραν των ωρών διδασκαλίας το τελευταίο 2μηνο πριν τις εξετάσεις

Η επιτυχία μας οφείλεται:

Στην ανθρωπιά και στην ειλικρίνειά μας
Κατανοούμε τις ανάγκες και τα άγχη των φοιτητών μας και είμαστε κοντά τους όχι μόνο καθόλη την διάρκεια των μαθημάτων τους αλλά και στη μετέπειτα ζωή τους. Οι σχέσεις που είναι φτιαγμένες με βάσεις την ειλικρίνεια και την αγάπη είναι και οι σχέσεις που κρατούν μια ζωή. Δε θέλουμε να είμαστε το κέντρο ξένων γλωσσών που απλά διδαχθήκατε μια γλώσσα και πήρατε πτυχίο. Θέλουμε να μας έχετε πάντα στην καρδιά σας, να μας σκέφτεστε και να χαμογελάτε.

Στην ομάδα των καθηγητών
Οι καθηγητές στα High pass κατέχουν πολυετή εμπειρία και μεταδοτικότητα. Ξεχωρίζουν για το πάθος τους στη διδασκαλία και είναι κοντά σε κάθε μαθητή και τις ανάγκες του. Αντιμετωπίζουν την εκπαίδευση σαν λειτούργημα, ενώ παράλληλα έχουν πλήθος διακρίσεων και επαγγελματικών επιτυχιών στο ενεργητικό τους.

Δωρεάν το πρώτο μάθημα
Ελάτε να μας γνωρίσετε και να κάνετε το πρώτο μάθημα εντελώς δωρεάν. Χωρίς καμία δέσμευση, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μάθημα σε όποια γλώσσα επιθυμείτε να ξεκινήσετε και μετά να πάρετε την απόφασή σας για το αν θα ενταχθείτε στα τμήματά μας.

Στην ευελιξία του προγράμματος
Μας δίνετε το πρόγραμμα της σχολής σας με τις ώρες που παρακολουθείτε μαθήματα και μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα είστε σε τμήμα που σας βολεύει.

Στη χρήση διαδραστικών μέσων
Σε όλες τις αίθουσες του high pass (σε κεντρικό και υποκατάστημα) χρησιμοποιούμε διαδραστικούς πίνακες με σύνδεση στο Ίντερνετ. Οι καθηγητές σχεδιάζουν το μάθημά τους με βάση το διαδραστικό πίνακα παρέχοντας οπτικοακουστικό υλικό. Την ώρα των μαθημάτων, οι σπουδαστές διαβάζουν άρθρα μέσω Ίντερνετ, άρθρα εφημερίδων, παρακολουθούν video σχετικά με τη θεματολογία που έχουν να διδαχθούν και σε περίπτωση απουσίας μπορούν να πάρουν το μάθημα που έχασαν σε ηλεκτρονική μορφή μέσω μειλ. Με αυτόν τον τρόπο προσελκύουμε την προσοχή και κερδίζουμε το ενδιαφέρον των σπουδαστών.

Εxtra Υλικό
Πολλές ώρες εξάσκησης με extra υλικό σε ηλεκτρονική μορφή, διαμορφωμένο από τους καθηγητές μας και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των εξετάσεων κάθε επιπέδου.

Testimonials

Είναι χαρά μας να ακούμε ότι η δουλειά που κάνουμε έχει θετικές κριτικές!

Kεντρικό
2310 26 30 30
Δημ. Γούναρη 41
Yποκατάστημα A
2310 21 11 13
Εγνατίας 125
Yποκατάστημα B
2310 24 24 01
Σωκράτους 2