αγγλικά

βαθμίδες - πιστοποιήσεις

 • Τμήματα ενηλίκων (πρωινά – μεσημεριανά – βραδινά).
 • Lower B2
 • Proficiency C2
 • Παράλληλη προετοιμασία και για το TOEIC
 • Κλειστά γκρουπ IELTS/TOEFL/GMAT
HAU-logo

Η Εξέταση για το Πιστοποιητικό Επαρκούς Γνώσης της Αγγλικής (Examination for the Certificate of Competency in English Competency) είναι τυποποιημένη γλωσσική δοκιμασία της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας που επίσημα αποδεικνύει τη γνώση της Αγγλικής σε επίπεδο Β2, όπως αυτό ορίζεται από το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR). Η εξέταση αξιολογεί τη γλωσσική ικανότητα στην παραγωγή και κατανόηση γραπτού και προφορικού λόγου στην Αγγλική.

HAU-logo

Η Εξέταση για το Πιστοποιητικό Άριστης Γνώσης της Αγγλικής (Examination for the Certificate of Proficiency in English) είναι τυποποιημένη γλωσσική δοκιμασία της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας που επίσημα αποδεικνύει τη γνώση της Αγγλικής σε επίπεδο Γ2, όπως αυτό ορίζεται από το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR). Η εξέταση αξιολογεί γλωσσικά, κειμενικά, κοινωνιογλωσσικά και πραγματολογικά στοιχεία της Αγγλικής.

ielts

Το IELTS είναι η πιο δημοφιλή εξέταση αγγλικής γλώσσας στον κόσμο. Ανοίγει την πόρτα για εκπαίδευση και εργασία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και για μετανάστευση.

toeic

Το TOEIC® Listening and Reading απευθύνεται σε υποψηφίους που θέλουν να αποδείξουν την ικανότητά τους στη χρήση της Αγγλικής γλώσσας στο καθημερινό ή εργασιακό τους περιβάλλον.

toefl

Το TOEFL® δημιουργήθηκε για φοιτητές ή υποψήφιους φοιτητές που ζητούν να γίνουν δεκτοί σε κολέγια και πανεπιστήμια για προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές.

gmat

Το GMAT (Graduate Management Adminision Test) είναι τεστ δεξιοτήτων που εξετάζει την αναλυτική ικανότητα του υποψηφίου σε γλωσσικό και μαθηματικό επίπεδο. Η εξέταση γίνεται στην Αγγλική γλώσσα, μέσω υπολογιστή και περιλαμβάνει έκθεση και ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής σε θέματα κατανόησης γραπτού λόγου, μαθηματικών και λογικών προβλημάτων.

είμαστε

high
 • Έναρξη νέων τμημάτων ενηλίκων δύο φορές το χρόνο, Οκτώβριο και Φεβρουάριο
 • Μέγιστος αριθμός ατόμων στην τάξη τα 8 άτομα
 • Τρία γραπτά Mock (εξετάσεις προσομοίωσης)
 • Extra προφορικά Mock πέραν των ωρών διδασκαλίας
 • Υποχρεωτικά ανά εβδομάδα 1 ώρα extra remedial lesson σε όλες τις πτυχιακές τάξεις
 • Αναπλήρωση χαμένου μαθήματος (από υπαιτιότητα του σπουδαστή) σε κάποιο άλλο από τα τμήματά μας μέσα στην εβδομάδα
 • Καθηγητές με πολυετή εμπειρία και αγάπη για τη διδασκαλία
 • Extra remedial μαθήματα πέραν των ωρών διδασκαλίας το τελευταίο 2μηνο πριν τις εξετάσεις

είμαστε

pass

Η επιτυχία μας οφείλεται:

 • Στην ανθρωπιά και στην ειλικρίνειά μας
  Κατανοούμε τις ανάγκες και τα άγχη των φοιτητών μας και είμαστε κοντά τους όχι μόνο καθόλη την διάρκεια των μαθημάτων τους αλλά και στη μετέπειτα ζωή τους. Οι σχέσεις που είναι φτιαγμένες με βάσεις την ειλικρίνεια και την αγάπη είναι και οι σχέσεις που κρατούν μια ζωή. Δε θέλουμε να είμαστε το κέντρο ξένων γλωσσών που απλά διδαχθήκατε μια γλώσσα και πήρατε πτυχίο. Θέλουμε να μας έχετε πάντα στην καρδιά σας, να μας σκέφτεστε και να χαμογελάτε..
 • Στην ομάδα των καθηγητών
  Οι καθηγητές στα High pass κατέχουν πολυετή εμπειρία και μεταδοτικότητα. Ξεχωρίζουν για το πάθος τους στη διδασκαλία και είναι κοντά σε κάθε μαθητή και τις ανάγκες του. Αντιμετωπίζουν την εκπαίδευση σαν λειτούργημα, ενώ παράλληλα έχουν πλήθος διακρίσεων και επαγγελματικών επιτυχιών στο ενεργητικό τους.
 • Δωρεάν το πρώτο μάθημα
  Ελάτε να μας γνωρίσετε και να κάνετε το πρώτο μάθημα εντελώς δωρεάν. Χωρίς καμία δέσμευση, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μάθημα σε όποια γλώσσα επιθυμείτε να ξεκινήσετε και μετά να πάρετε την απόφασή σας για το αν θα ενταχθείτε στα τμήματά μας.
 • Στην ευελιξία του προγράμματος
  Μας δίνετε το πρόγραμμα της σχολής σας με τις ώρες που παρακολουθείτε μαθήματα και μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα είστε σε τμήμα που σας βολεύει.
 • Στη χρήση διαδραστικών μέσων
  Σε όλες τις αίθουσες του high pass (σε κεντρικό και υποκατάστημα) χρησιμοποιούμε διαδραστικούς πίνακες με σύνδεση στο Ίντερνετ. Οι καθηγητές σχεδιάζουν το μάθημά τους με βάση το διαδραστικό πίνακα παρέχοντας οπτικοακουστικό υλικό. Την ώρα των μαθημάτων, οι σπουδαστές διαβάζουν άρθρα μέσω Ίντερνετ, άρθρα εφημερίδων, παρακολουθούν video σχετικά με τη θεματολογία που έχουν να διδαχθούν και σε περίπτωση απουσίας μπορούν να πάρουν το μάθημα που έχασαν σε ηλεκτρονική μορφή μέσω μειλ. Με αυτόν τον τρόπο προσελκύουμε την προσοχή και κερδίζουμε το ενδιαφέρον των σπουδαστών.
 • Εxtra Υλικό
  Πολλές ώρες εξάσκησης με extra υλικό σε ηλεκτρονική μορφή, διαμορφωμένο από τους καθηγητές μας και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των εξετάσεων κάθε επιπέδου.

η γνώμη των σπουδαστών μας

Η εμπειρία μου στο High Pass ήταν από την αρχή ως το τέλος υπέροχη! Έκανα δυο γλώσσες, Αγγλικά και Γαλλικά, και αν δεν έφευγα από την Θεσσαλονίκη σίγουρα θα συνέχιζα και για τρίτη! Εκτός από τις εξαιρετικές καθηγήτριες που μου έκαναν μάθημα (Νατάσα, Κάθυ και Μαρία Παπανικολάου), οι οποίες είχαν πολλή μεταδοτικότητα και αγάπη για την δουλειά τους και τους μαθητές τους, το όλο κλίμα στο φροντιστήριο ήταν πολύ φιλικό και με έκανε να νιώθω ότι είμαι σε ένα χώρο που πραγματικά ενδιαφέρονται για εμένα και δεν με αντιμετωπίζουν απλά σαν πελάτη. Η Έλενα ήταν πάντα γλυκιά και καλοσυνάτη, με εξυπηρετούσε σε ότι και αν χρειαζόμουν. Τα ωράρια ήταν σχετικά ευέλικτα και πάντα γινόταν το καλύτερο δυνατό για τους μαθητές. Τα μαθήματα ήταν πάντα οργανωμένα και προσεκτικά προετοιμασμένα. Δύο χρόνια μετά σας θυμάμαι ακόμα με αγάπη και ελπίζω να σας ξαναδώ σύντομα! Φιλιά σε όλους!

- αγγλικά, γαλλικά -

ντόγκα

ανδριάνα

Επέλεξα το High Pass για την εκμάθηση Αγγλικών και δεν μετανιώνω για την επιλογή μου. Το σύστημα εκμάθησης με τα mock tests και τις άπειρες σημειώσεις και επαναλήψεις καθώς και η ατέλειωτη όρεξη και αγάπη των καθηγητών είχε αποτέλεσμα και κάθε φορά ανυπομονούσα για το μάθημα. Για αυτό το λόγο, επέλεξα να μάθω και δεύτερη ξένη γλώσσα, Ρωσικά, και φυσικά τα μαθήματα ήταν διασκεδαστικά, παρέχοντας όλο το υλικό που χρειάζεσαι. Οι καθηγητές και το προσωπικό είναι διαθέσιμο πάντα να απαντήσει σε όποια ερώτηση και να βοηθήσει τον καθένα ξεχωριστά ακόμα και μέσω τηλεφώνου ή social media. Το High Pass είναι ο λόγος για τον οποίο αγάπησα την εκμάθηση ξένων γλωσσών και μου έδωσε και δίνει τόση αγάπη και υποστήριξη ακόμα και τώρα που δεν φοιτώ πλέον εκεί. Ευχαριστώ High Pass!!!

- αγγλικά, ρωσικά -

τσορακλίδου

γεωργία

Από που να αρχίσω και που να τελειώσω για το high pass. Με το που μπαίνεις από την πόρτα και βλέπεις όλα αυτά τα χαμόγελα μαζεμένα ξέρεις ότι ήρθες στο σωστό μέρος. Γνώρισα τους καθηγητές του high pass αρχικά μέσω των αγγλικών που επέλεξα να κάνω. Η κυρία Νατάσα είναι το κάτι άλλο. Σου μαθαίνει ακριβώς αυτά για τα οποία πήγες. Δεν κουράζεσαι, κάνεις μεθοδικό διάβασμα και έξτρα ώρες όποτε τις χρειαστείς, βέβαια το συν είναι ότι είναι δίπλα στον κάθε μαθητή ξεχωριστά και ξέρει τις αδυναμίες του καθενός και σαν μαθητή αλλά και σαν άνθρωπο. Όλο αυτό το κλίμα με ώθησε στο να ξεκινήσω και ισπανικά. Η Ντολόρες και η Φλορ είναι κ αυτές ότι πρέπει. Με αρκετή υπομονή θα πω γιατί δεν διαβάζαμε και πολύ κατάφεραν μέσα σε ένα χρόνο να μας μάθουν ισπανικά σε επίπεδο Β2 και να αγαπήσουμε την γλώσσα. Τέλος θα ήθελα να αναφέρω ότι κομμάτι όλου αυτού είναι και η Έλενα επίσης που με τις τρελές ιδέες τις διοργανώνει και ετοιμάζει τα πάντα. Είμαστε high θα είμαστε και pass!!!

- αγγλικά, ισπανικά -

χουσμεκερίδου

ελευθερία

Το είστε τέλειοι είναι το καλύτερο πιο πολύ από όλα εμένα μου άρεσε που σας ένιωθα κοντά μου και ακόμα και τώρα οπότε θέλω κάτι μπορώ να έρθω να το πω σε δικούς μου ανθρώπους

- αγγλικά -

φραγκιουδάκης

γιάννης

Μοναδική εμπειρία που δεν θα άλλαζα με τίποτα! Διδασκαλία ξένων γλωσσών και ευχάριστο κλίμα με πολλά πολλά χαμόγελα...όλα σε ένα!!! Διδάχτηκα την αγγλική γλώσσα και οι καθηγήτριες μου Νατάσα και Kathy είναι οι καλύτερες που θα μπορούσα να έχω. Είναι εκεί για να σε βοηθήσουν σε ότι χρειαστείς είτε είναι σχετικό με την ξένη γλώσσα, είτε αφορά κάτι σε προσωπικό επίπεδο. Είναι οι καθηγήτριες που θα έχεις δίπλα σου ως ειδικό, άνθρωπο, φίλη και συνοδοιπόρο στο εγχείρημα σου!! Είμαστε high και θα είμαστε Pass!! Once a highpassιόπουλο...always a highpassιόπουλο

- αγγλικά -

μιχαλάκη

χριστίνα

Εγώ να πω και για αγγλικά και γερμανικά... Αρχικά σαν τη miss Natasa δεν έχει!!! Γενικά για τα αγγλικά υπεροχή οργάνωση όλων των καθηγητριών, στενευμένη διδασκαλία και πλήρης ανταπόκριση στις ανάγκες κάθε μαθητευόμενου! Η μεταδοτικότητα και η θεατρικότητα είναι το στοιχείο που κάνει τη διαφορά! Μας κάνει high, μας κάνει και pass! Για τα γερμανικά δηλώνω ότι και μόνο από την επαφή με τον Σταυρό θεωρώ ότι έμαθα πολλά! Νοιάζεται και έχει διάθεση να αφιερώσει παραπάνω χρόνο για τους μαθητές του και έχει δικό του τρόπο μεταδοτικότητας!

- γερμανικά, αγγλικά -

αγγέλη

χαρίνη

Πολύ καλοί καθηγητές, οργανωμένο φροντιστήριο, φιλικό περιβάλλον. Έκανα αγγλικά με την κα Νατάσα κ την Χριστίνα κ ρωσικά με την Λάνα κ την Όλγα... и всё были хорошо!!!

- αγγλικά, ρώσικα -

σίμη

αγγελική

Τα λόγια είναι περιττά! Το high pass για μένα είναι μια πολύ ωραία οικογένεια, που σου μαθαίνει γλώσσες και σου φτιάχνει τη διάθεση! Πριν 5 χρόνια βρέθηκα στο high pass για αγγλικά C2 με την κυρία Νατάσα Καρακάση και όλα πήγαν τέλεια! Στη συνέχεια με ένα μικρό διάλειμμα συνέχισα με ισπανικά με την κυρία Dolores Serrano και συνεχίζω μέχρι σήμερα για C1 αφού λάτρεψα τη γλώσσα!! Επίσης από τα πιο σημαντικά κομμάτια για μένα ήταν η ευελιξία των ωρών διδασκαλίας και η επιμονή στο προφορικό κομμάτι κατά την εκμάθηση της γλώσσας από τους καθηγητές!

- αγγλικά, ισπανικά -

βερρή

μαρία

Λίγο πριν περάσω την πόρτα του high pass ,ήμουν ο τύπος του φοιτητή που η επαφή του με τα αγγλικά σταμάτησε 1η λυκείου με το proficiency. Ωστόσο το IELTS ήταν προϋπόθεση για να κάνω το μεταπτυχιακό μου στο Metropolitan University of Cardiff. Ξεκίνησα τα μαθήματα μέσα στο άγχος και με το φόβο ότι θα αποτύχω.Το πως όμως όλη η ομάδα του high pass με βοήθησε και εν τέλη με οδήγησε στην επιτυχία δεν μπορώ να το περιγράψω εύκολα με λόγια. Πάντα δίπλα μου ,για να λύσουν απορίες ,να ακούσουν τους φόβους και τους προβληματισμούς μου και να με βοηθήσουν.Μου στάθηκαν σαν οικογένεια και πλέον έχουν επάξια μια θέση στην καρδιά μου . Με δύο λόγια ,το high pass δεν είναι το τυπικό και κλασσικό φροντιστήριο που έχεις στο μυαλό σου. Είναι κάτι πολύ καλύτερο. Το high pass είναι οικογένεια!

- IELTS -

βασιλειάδης

ιάσωνας

Η εμπειρία μας φυσικά και είναι θετική!! Η Λάνα είναι μεταδοτική, έχει γνώση του αντικειμένου και διαθέτει ένα σπουδαίο προτέρημα για δάσκαλο έχει υπομονή!! Για την αγαπημένη Νατάσα τι να πώ! Πέραν της μεταδότικότητας της και των γνώσεων της φυσικά αυτό που κυρίως την χαρακτηρίζει και μου αρέσει τρελά είναι το πάθος που έχει για την δουλειά της και δεν θέλω και δεν πιστεύω οτι θα αλλάξει αυτό!!! Έχω βέβαια να πω και για τα Ιταλικά! Πολύ συμπαθητική,πολύ καλή στην δουλειά της η Κλαυδία, επίσης με γνώση του αντικειμένου και πρόθυμη. Εν ολίγοις..........
Αγαπώ HIGH PASS!!!

- αγγλικά, ιταλικά -

κισσανδράκη

μαρία

Πριν από πέντε χρόνια ήρθα στην παρέα του high pass και η ζωή μου ακολούθησε νέα πορεία! Αρχικά,υπήρξε η άψογη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας από τους καταξιωμένους καθηγητές Αναστασία Καρακάση και Ηρακλή Βελισσαρίδη που με οδήγησε στην επιτυχία!Έπειτα,έχοντας αγαπήσει τόσο πολύ τον χώρο και τους ανθρώπους που τον περικλείουν... Έλενα Μανώλη, Εύη, Ελπίδα αλλά και τους περισσότερους καθηγητές... συνέχισα με την εκμάθηση της Ρωσικής γλώσσας πλάι σε δύο επίσης καταξιωμένες καθηγήτριες Lana Lemesko και Όλγα Μπαλαμπανίδου και συνεχίζω... Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς αυτά που έλαβα από την ομάδα του high pass...γνώσεις,εμπειρίες και φυσικά επιτυχίες! Ευχαριστώ πολύ high pass για την επιμονή,την υπομονή και (αν μου επιτρέπεις) για την αγάπη! Εύχομαι να συνεχίσεις την επιτυχημένη αυτή πορεία σου! Με εκτίμηση,Ελευθερία Καραγιάννη! Μήπως είναι πολλα; Αλλά πέντε χρόνια είναι αυτά...

- αγγλικά, ρωσικά -

καραγιάννη

ελευθερία

Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που μισούσα τις ξένες γλώσσες. Μέσα από το high pass και τους ανθρώπους που το στελεχώνουν έμαθα να διαβάζω (κάτι που σιχαίνομαι) γιατί ΗΘΕΛΑ να γίνομαι καλύτερη, έκανα ένα τεράστιο άλμα μέσα σε λιγότερο από 10 μήνες, έμαθα ότι μέσα από την θέληση των καθηγητών μου (Νατάσα και Κάθυ) για την επιτυχία, πέτυχα κάτι που δεν περίμενα, το επίπεδό μου αρχές Σεπτεμβρίου ήταν χαμηλότερο και από Lower και μέχρι τον Ιούνιο έγινε Proficiency!!!! Τι πήρα από το High Pass? Ότι μέσα από σκληρή και συστηματική δουλειά μπορείς να πετύχεις τα πάντα αρκεί να μην εγκαταλείψεις! Έμαθα ότι το να μάθεις μια ξένη γλώσσα δεν είναι τόσο χάλια όσο νόμιζα άλλα οι σωστοί εκπαιδευτικοί και η αγάπη για τη δουλειά τους μπορεί να σε κάνει να την αγαπήσεις! Για τους καθηγητές μου έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Εκτός από άψογοι εκπαιδευτικοί είναι και υπέροχοι άνθρωποι. Η ευχάριστη Φλορ, η υπομονετική Ντολόρες, η επίμονη και τελειομανής Νατάσα και η αυστηρή και παράλληλα υπομονετική Κάθυ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ κάτι που είπε η Κάθυ: Your soul is mine. Τελικά αν τους την δώσετε για μερικούς μήνες θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία!!!!! Αν έμενα Ελλάδα θα ερχόμουν ξανά σίγουρα!

- αγγλικά, ισπανικά -

χρυσογονίδου

χαρά

Εγώ θα ξεκινήσω λέγοντας πρώτα από όλα ότι το high pass είναι μια μεγάλη κ αγαπημένη οικογένεια. Είναι πολλά παραπάνω από ένα φροντιστήριο. Είναι παρέες , είναι αξέχαστες στιγμές , είναι δάκρυα και πολλά χαμόγελα ! Το κλίμα που επικρατεί είναι το ζεστό και φιλικό που είναι απίθανο να περάσεις απ έξω και να μην περάσεις να χαιρετίσεις κάποιους ανθρώπους που μπορεί να τους γνωρίζεις ελάχιστο καιρό αλλά νιώθεις σαν τους ήξερες από πάντα !!! Εγώ προσωπικά πήρα το proficiency και τα άτομα που συνετέλεσαν σε αυτήν μ την επιτυχία ήταν,κατα κύριο λόγο, δυο ξεχωριστοί κ αξιαγαπητοι άνθρωποι, η miss Natasa και η miss Kathi. Η καθεμία μια με τον δικό της τροπο συνέβαλε στην προσωπική επιτυχία του καθενός μαθητή ! Αφετέρου συνεχίζω με μια δεύτερη γλώσσα και συγκεκριμένα την ρωσικά όπου έχω την τύχη να διδάσκομαι ρωσικά από δυο αξιόλογες κ αγαπητές καθηγήτριες την miss Lana και την miss Olga. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μέσα στο φροντιστήριο και στις γραμματείς μας και στην miss Έλενα φυσικά.

- αγγλικά, ρωσικά -

μουστάκας

δημήτρης

Όταν θέλησα να βελτιώσω τα αγγλικά μου και να ξεκινήσω μια 8μηνη προετοιμασία για επίπεδο Proficiency, φρόντισα αρχικά να μάθω για τους ανθρώπους με τους οποίους θα συνεργαστώ όλο αυτό το διάστημα και που μετά από χρόνια αποκαλώ ως την οικογένεια του High Pass που για εμένα είναι πρότυπο ζωής. Σε μια προσπάθεια λοιπόν να αποδώσω σε αδρές γραμμές τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που παράγουν έργο στο φροντιστήριο - είτε αυτό πρόκειται για διδασκαλία, είτε γραμματειακή υποστήριξη- έχω να σημειώσω τα ακόλουθα:
- Άρτια καταρτισμένοι ως προς το γνωστικό τους αντικείμενο
- Συνεπείς και πιστοί στο πρόγραμμα που έχουν σχεδιάσει
-Μεταδοτικοί και δραστήριοι προκειμένου να δημιουργήσουν κίνητρο για μάθηση
-Ευγενικοί και με διάθεση που σού προκαλεί μόνο θετικά συναισθήματα
Νομίζω πως θα μπορούσα να γράψω ατέλειωτες σελίδες με επίθετα που περιγράφουν τον επαγγελματισμό τους και που δείχνουν ότι εκτός από επαγγελματίες είναι πρωτίστως Άνθρωποι που στις μέρες μας είναι σπάνιο. Με κίνδυνο να φανώ υπερβολικός αυτή είναι η δική μου αλήθεια την οποία μοιράζομαι με σκοπό να γευτούν ακόμη περισσότεροι τη μοναδική εμπειρία να είσαι μέλος της οικογένειας του High Pass. Μια φορά High Pass...για μια ζωή High Pass.

- αγγλικά -

καβάκης

βαγγέλης

Οι καλύτεροι καθηγητές στο καλύτερο φροντιστήριο της πόλης! Εδώ η επιτυχία είναι σίγουρη! Καλό κλίμα κατά τη διάρκεια του μαθήματος, κατάλληλη προετοιμασία για τις εξετάσεις και φυσικά μεγάλη εμπειρία από την λατρεμένη μου καθηγήτρια Κυρία Αναστασία!Σας ευχαριστούμε για όλα! συνεχίστε έτσι!

- αγγλικά -

δημητριάδου

ελευθερία

Το high pass είναι σαν το Kinder bueno! Γλυκύτατοι οι άνθρωποι, εθιστικό το μάθημα και δεν μπορείς να μην μάθεις και δεύτερη γλώσσα!

- αγγλικά, ρωσικά -

τσαχίδης

ανδρέας