ρωσικά

βαθμίδες - πιστοποιήσεις

 • Τμήματα ενηλίκων (πρωινά – μεσημεριανά – βραδινά)
 • Α1Α2 σε ένα 8μηνο (TORFL Αγίας Πετρούπολης)
 • Β1 (TORFL Αγίας Πετρούπολης)
 • B2 (TORFL Αγίας Πετρούπολης)
 • C1 (TORFL Αγίας Πετρούπολης)
 • C2 (TORFL Αγίας Πετρούπολης)

Συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Το δίπλωμα αυτό πιστοποιεί την ικανότητα του κατόχου του να κατανοεί και να χρησιμοποιεί φράσεις και εκφράσεις της καθημερινότητας που χρησιμοποιούνται συχνά και έχουν σχέση με τομείς της εμπειρίας του και είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εσάς.

Πιστοποιεί την γλωσσική ικανότητα που απαιτείται προκειμένου να ανταπεξέλθει κάποιος ικανοποιητικά σε καταστάσεις που απαιτούν στοιχειώδες επίπεδο γνώσης.

Πιστοποιεί την γλωσσική ικανότητα που απαιτείται προκειμένου κάποιος να ανταπεξέλθει ικανοποιητικά σε καταστάσεις της καθημερινής ζωής, που δεν απαιτούν μια εξειδικευμένη χρήση της γλώσσας.

Το δίπλωμα αυτό πιστοποιεί την γλωσσική ικανότητα που απαιτείται προκειμένου να μπορεί να εκφράζεται αυθόρμητα και με ευχέρεια χωρίς προφανή προσπάθεια εξεύρεσης της κατάλληλης έκφρασης.

Το δίπλωμα αυτό πιστοποιεί την γλωσσική ικανότητα που απαιτείται προκειμένου κάποιος να ανταποκρίνεται σε καταστάσεις που απαιτούν προχωρημένη χρήση της γλώσσας και γνώσεις της ρωσικής κουλτούρας.

είμαστε

high
 • Έναρξη νέων τμημάτων ενηλίκων δύο φορές το χρόνο, Οκτώβριο και Φεβρουάριο
 • Μέγιστος αριθμός ατόμων στην τάξη τα 8 άτομα
 • Τρία γραπτά Mock (εξετάσεις προσομοίωσης)
 • Extra προφορικά Mock πέραν των ωρών διδασκαλίας
 • Αναπλήρωση χαμένου μαθήματος (από υπαιτιότητα του σπουδαστή) σε κάποιο άλλο από τα τμήματά μας μέσα στην εβδομάδα
 • Καθηγητές με πολυετή εμπειρία και αγάπη για τη διδασκαλία
 • Extra remedial μαθήματα πέραν των ωρών διδασκαλίας το τελευταίο 2μηνο πριν τις εξετάσεις

είμαστε

pass

Η επιτυχία μας οφείλεται:

 • Στην ανθρωπιά και στην ειλικρίνειά μας
  Κατανοούμε τις ανάγκες και τα άγχη των φοιτητών μας και είμαστε κοντά τους όχι μόνο καθόλη την διάρκεια των μαθημάτων τους αλλά και στη μετέπειτα ζωή τους. Οι σχέσεις που είναι φτιαγμένες με βάσεις την ειλικρίνεια και την αγάπη είναι και οι σχέσεις που κρατούν μια ζωή. Δε θέλουμε να είμαστε το κέντρο ξένων γλωσσών που απλά διδαχθήκατε μια γλώσσα και πήρατε πτυχίο. Θέλουμε να μας έχετε πάντα στην καρδιά σας, να μας σκέφτεστε και να χαμογελάτε..
 • Στην ομάδα των καθηγητών
  Οι καθηγητές στα High pass κατέχουν πολυετή εμπειρία και μεταδοτικότητα. Ξεχωρίζουν για το πάθος τους στη διδασκαλία και είναι κοντά σε κάθε μαθητή και τις ανάγκες του. Αντιμετωπίζουν την εκπαίδευση σαν λειτούργημα, ενώ παράλληλα έχουν πλήθος διακρίσεων και επαγγελματικών επιτυχιών στο ενεργητικό τους.
 • Δωρεάν το πρώτο μάθημα
  Ελάτε να μας γνωρίσετε και να κάνετε το πρώτο μάθημα εντελώς δωρεάν. Χωρίς καμία δέσμευση, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μάθημα σε όποια γλώσσα επιθυμείτε να ξεκινήσετε και μετά να πάρετε την απόφασή σας για το αν θα ενταχθείτε στα τμήματά μας.
 • Στην ευελιξία του προγράμματος
  Μας δίνετε το πρόγραμμα της σχολής σας με τις ώρες που παρακολουθείτε μαθήματα και μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα είστε σε τμήμα που σας βολεύει.
 • Στη χρήση διαδραστικών μέσων
  Σε όλες τις αίθουσες του high pass (σε κεντρικό και υποκατάστημα) χρησιμοποιούμε διαδραστικούς πίνακες με σύνδεση στο Ίντερνετ. Οι καθηγητές σχεδιάζουν το μάθημά τους με βάση το διαδραστικό πίνακα παρέχοντας οπτικοακουστικό υλικό. Την ώρα των μαθημάτων, οι σπουδαστές διαβάζουν άρθρα μέσω Ίντερνετ, άρθρα εφημερίδων, παρακολουθούν video σχετικά με τη θεματολογία που έχουν να διδαχθούν και σε περίπτωση απουσίας μπορούν να πάρουν το μάθημα που έχασαν σε ηλεκτρονική μορφή μέσω μειλ. Με αυτόν τον τρόπο προσελκύουμε την προσοχή και κερδίζουμε το ενδιαφέρον των σπουδαστών.
 • Εxtra Υλικό
  Πολλές ώρες εξάσκησης με extra υλικό σε ηλεκτρονική μορφή, διαμορφωμένο από τους καθηγητές μας και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των εξετάσεων κάθε επιπέδου.

η γνώμη των σπουδαστών μας

Επέλεξα το High Pass για την εκμάθηση Αγγλικών και δεν μετανιώνω για την επιλογή μου. Το σύστημα εκμάθησης με τα mock tests και τις άπειρες σημειώσεις και επαναλήψεις καθώς και η ατέλειωτη όρεξη και αγάπη των καθηγητών είχε αποτέλεσμα και κάθε φορά ανυπομονούσα για το μάθημα. Για αυτό το λόγο, επέλεξα να μάθω και δεύτερη ξένη γλώσσα, Ρωσικά, και φυσικά τα μαθήματα ήταν διασκεδαστικά, παρέχοντας όλο το υλικό που χρειάζεσαι. Οι καθηγητές και το προσωπικό είναι διαθέσιμο πάντα να απαντήσει σε όποια ερώτηση και να βοηθήσει τον καθένα ξεχωριστά ακόμα και μέσω τηλεφώνου ή social media. Το High Pass είναι ο λόγος για τον οποίο αγάπησα την εκμάθηση ξένων γλωσσών και μου έδωσε και δίνει τόση αγάπη και υποστήριξη ακόμα και τώρα που δεν φοιτώ πλέον εκεί. Ευχαριστώ High Pass!!!

- αγγλικά, ρωσικά -

τσορακλίδου

γεωργία

Είναι πολύ δύσκολο για ένα φροντιστήριο να έχεις καθηγητές οι οποίοι είναι native speakers. Το high pass όμως προσφέρει αυτή τη δυνατότητα στην καλύτερη τιμή. Μακάρι να έχω το χρόνο να είμαι ξανα μαθήτρια σας я Вас люблю

- ρωσικά -

ρομπέση

κωνσταντίνα

Για τη Λάνα έχω να πω τα καλύτερα! Μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος διδασκαλίας της και ήταν πολύ βοηθητική σε όλα. Για εμένα ήταν η καλύτερη καθηγήτρια που είχα ποτέ.

- ρωσικά -

καψογεώργη

βενετία

Πολύ καλοί καθηγητές, οργανωμένο φροντιστήριο, φιλικό περιβάλλον. Έκανα αγγλικά με την κα Νατάσα κ την Χριστίνα κ ρωσικά με την Λάνα κ την Όλγα... и всё были хорошо!!!

- αγγλικά, ρωσικά -

σίμη

αγγελική

Το 2015 η ανάγκη μου να μάθω γαλλικά με οδήγησε στην πόρτα της Δημητρίου Γούναρη. Η πρώτη εντύπωση ήταν πολύ θετική, με υποδέχτηκαν άνθρωποι χαμογελαστοί που με έκαναν να νιώσω οικεία από την πρώτη στιγμή και έδειξαν μεγάλη προθυμία να με βοηθήσουν. Τα μαθήματα ξεκίνησαν και η κυρία Μαρία Παπανικολάου, η καθηγήτρια των γαλλικών, ήταν πάντα εκεί να μεταδίδει τις γνώσεις μεθοδικά και να καθιστά το μάθημα πολύ ενδιαφέρον και ελκυστικό δημιουργώντας ένα κλίμα ιδανικό μέσα στην τάξη. Βγήκα διπλά κερδισμένη γιατί γνώρισα έναν τέτοιο άνθρωπο που δε φρόντισε μόνο να μας μεταδώσει στυγνά πληροφορίες αλλά φρόντισε και για την ψυχολογίας μας και γιατί ολοκλήρωσα επιτυχώς τις εξετάσεις των γαλλικών. Κι επειδή αν πας μια φορά στο High Pass θα ξαναπάς, επέλεξα να συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της όμορφης παρέας και φέτος έχω την ευκαιρία να μαθαίνω ρωσικά δίπλα στην Lana Lemeshko και στην Όλγα Μπαλαμπανίδου. Η δυσκολία της γλώσσας μεγάλη αλλά από τα πρώτα μαθήματα οι καθηγήτριες φρόντισαν και συνεχίζουν να φροντίζουν για την εκμάθησή μας μέσα από μια σωστά σχεδιασμένη διδασκαλία. Όταν, λοιπόν, το επιτελείο από πολύ καλούς εκπαιδευτικούς συνδυάζεται με ένα ιδανικά διαμορφωμένο κλίμα μέσα στην τάξη, δε θέλεις να χάνεις μάθημα!!

- γαλλικά, ρωσικά -

μπακογλίδου

ελένη

Πριν από πέντε χρόνια ήρθα στην παρέα του high pass και η ζωή μου ακολούθησε νέα πορεία! Αρχικά,υπήρξε η άψογη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας από τους καταξιωμένους καθηγητές Αναστασία Καρακάση και Ηρακλή Βελισσαρίδη που με οδήγησε στην επιτυχία!Έπειτα,έχοντας αγαπήσει τόσο πολύ τον χώρο και τους ανθρώπους που τον περικλείουν... Έλενα Μανώλη, Εύη, Ελπίδα αλλά και τους περισσότερους καθηγητές... συνέχισα με την εκμάθηση της Ρωσικής γλώσσας πλάι σε δύο επίσης καταξιωμένες καθηγήτριες Lana Lemesko και Όλγα Μπαλαμπανίδου και συνεχίζω... Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς αυτά που έλαβα από την ομάδα του high pass...γνώσεις,εμπειρίες και φυσικά επιτυχίες! Ευχαριστώ πολύ high pass για την επιμονή,την υπομονή και (αν μου επιτρέπεις) για την αγάπη! Εύχομαι να συνεχίσεις την επιτυχημένη αυτή πορεία σου! Με εκτίμηση,Ελευθερία Καραγιάννη! Μήπως είναι πολλα; Αλλά πέντε χρόνια είναι αυτά...

- αγγλικά, ρωσικά -

καραγιάννη

ελευθερία

Εγώ θα ξεκινήσω λέγοντας πρώτα από όλα ότι το high pass είναι μια μεγάλη κ αγαπημένη οικογένεια. Είναι πολλά παραπάνω από ένα φροντιστήριο. Είναι παρέες , είναι αξέχαστες στιγμές , είναι δάκρυα και πολλά χαμόγελα ! Το κλίμα που επικρατεί είναι το ζεστό και φιλικό που είναι απίθανο να περάσεις απ έξω και να μην περάσεις να χαιρετίσεις κάποιους ανθρώπους που μπορεί να τους γνωρίζεις ελάχιστο καιρό αλλά νιώθεις σαν τους ήξερες από πάντα !!! Εγώ προσωπικά πήρα το proficiency και τα άτομα που συνετέλεσαν σε αυτήν μ την επιτυχία ήταν,κατα κύριο λόγο, δυο ξεχωριστοί κ αξιαγαπητοι άνθρωποι, η miss Natasa και η miss Kathi. Η καθεμία μια με τον δικό της τροπο συνέβαλε στην προσωπική επιτυχία του καθενός μαθητή ! Αφετέρου συνεχίζω με μια δεύτερη γλώσσα και συγκεκριμένα την ρωσικά όπου έχω την τύχη να διδάσκομαι ρωσικά από δυο αξιόλογες κ αγαπητές καθηγήτριες την miss Lana και την miss Olga. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μέσα στο φροντιστήριο και στις γραμματείς μας και στην miss Έλενα φυσικά.

- αγγλικά, ρωσικά -

μουστάκας

δημήτρης

Το high pass είναι σαν το Kinder bueno! Γλυκύτατοι οι άνθρωποι, εθιστικό το μάθημα και δεν μπορείς να μην μάθεις και δεύτερη γλώσσα!

- αγγλικά, ρωσικά -

τσαχίδης

ανδρέας